Livet är ett äventyr! Strävan efter att skapa trygghet har tagit stor plats, kanske så stor så att det istället blivit hämmande och tagit bort en del av lyckan. För vad är egentligen trygghet? Och hur ska man förhålla sig till den. Till tryggheten och det orangea kuvertet.

Helt ärligt, så är det inte säkert att nästa andetag kommer. Ingen av oss vet. Men tanken är inte att gå att oroa sig för det. Nej tvärtom, det är att leva fullt ut. Vi är inte gjorda för enbart trygghet innanför 4 väggar där allt nytt kommer genom TVn. Vi är här för att leva! Att leva är äventyr och det kräver vår medverkan!

Äventyr behöver inte vara att åka till ändra sidan världen. Det kan vara att ta en ny väg hem från jobbet. Att våga säga det där du funderat på länge. Att prata med en okänd människa. Att gå ut i naturen. Att hålla andan så länge som möjligt. Att säga nej till något. Att vara med dig själv. Vare sig det är med ryggsäck till Mount Everest eller säga till jag tycker om dig till någon. Vad är ditt äventyr? Enbart du vet!

Och blir du osäker på om det är äventyr, checka in med magen, pirret där är kompassen!

Inga fler artiklar
sv_SESwedish