Volition är viljan inom dig. Har du känt den någon gång? Viljan och beslutsamheten djupt inom dig. När du plötsligt känner att du vet. Inga tvivel, utan enbart klarhet. När du väl börjar ta steg i den riktningen finns hur mycket energi som helst. Det är Volition!

Vi är alla värda att vara vår bästa version. Då är det dags att ta av offerkoftorna. Ge full energi till ditt inre ledarskap och ta de första stegen i livets äventyr. Den enda riktiga utvecklingen är utveckling av människan. Att utveckla personliga ledarskapet och medvetandet.

Volition blev till en solid dag på Sattva Yoga Academy i Himalaya. Visionen kom att använda den fantastiska visdomen från Indien för att lägga några av de pusselbitar vi i väst på något vis har tappat bort. Att bygga en bro av medvetet ledarskap och kunskap mellan öst och väst. Där föddes Volition Studios, med viljan och beslutsamheten av Volition

Inga fler artiklar
sv_SESwedish