Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $key in /customers/1/d/0/volitionstudios.se/httpd.www/wp-content/plugins/white-label-cms/includes/Functions.php on line 17 Yoga – the Ocean – Volition Studios
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yoga är mer är asanas och rölser. Precis som vi rattar in en radiokanal, med yoga och meditation justerar vi också in oss själva. Mot mer av oss själva, mer tystnad.

Att möta sig själv före tanke, istället för efter tanken. Där är elementen och naturen fantastiska hjälpmedel. Under sommaren håller jag Yoga vid havet på Björkö och att connecta med naturen och havet är verkligen ett sätt att snabbt justera in radiokanalen på en frekvens med mycket mindre brus.

Vill du vara med kolla BryggYoga Björkö eller hör av dig, söndagar kl 0900

Inga fler artiklar
sv_SESwedish