Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $key in /customers/1/d/0/volitionstudios.se/httpd.www/wp-content/plugins/white-label-cms/includes/Functions.php on line 17 Mind full eller mindful – Volition Studios

Att vara i nuet har blivit ett inneord som så många andra ord. Men vad egentligen betyder det. Närvara ett vara här och nu, första gången jag hörde det tyckte jag det lät oseriöst. Vadå inte planera, fundera och analysera. Konstant var min hjärna igång och planerade framtid eller dåtid. Att fullständigt vara närvarande var enbart korta ögonblick i extrems situationer.

Tankarna kändes så verkliga. Inte var det väl möjligt att påverka dem eller att förhålla sig till dem med distans. Eckard Tolle säger “you are not your thoughts” Vi kan också säga den där rösten i huvudet är inte jag.

Hunden är fullständigt närvarande. Är det därför den ler?

Inga fler artiklar
sv_SESwedish