Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $key in /customers/1/d/0/volitionstudios.se/httpd.www/wp-content/plugins/white-label-cms/includes/Functions.php on line 17 Find your own way – Volition Studios

Håkan Hellström sjunget “du kan gå din egen väg”. Han själv är ett inspirerande exempel på hur det kan skriva tillsynes helt omöjlig musikhistoria.

Vi lever i en tid då förväntningar både från oss själva och andra kan leda långt bort från vår egen väg. Men plötsligt så händer någonting i livet som skapar en paus eller ett avbrott i normala mönster. Frågan kommer till ytan. Vart vill jag, och vart är jag på väg? Resan har tagit mig hit jag är just nu. Men var har kompassen visat och vem har varit kaptenen. Har någon hållit i rodret eller vinden fått guida ett skepp på drift. Inget fel på något av dem, men vad händer om lägger en hand på rodret.

Resan har tagit mig hit jag är just nu. Men var har kompassen visat och vem har varit kaptenen. Har någon hållit i rodret eller vinden fått guida ett skepp på drift. Inget fel på något av dem, men vad händer om lägger en hand på rodret.

Det finns få känslor så sköna som att våga göra det man vill. Att våga ta ett steg i riktningen. För egen del bubblade frågeställningarna länge innan jag tog modet att lägga ett finger på rodret. Med Yoga och meditation som verktyg så skapas en paus i bruset och en förmåga att checka in. Så att det som i början kanske är en knapp hörbar viskning blir starkare och starkare. Bygget en stark koppling mellan huvudet och hjärtat. Hjärtat tvivlar aldrig, det är en stabil kompass i alla väder. Världens längsta halvmeter kallar en god vän avståndet mellan huvudet och hjärtat. Mycket av problemen vi ser med psykisk ohälsa och stress och rotorsak i detta avståndet.

Att hitta sin egen väg är inte själviskt. Det är den vackraste gåvan till dig, till människorna runt om kring dig och till världen. Let´s go.

Fotocred Filip Svensson https://www.filip-photo.com

Inga fler artiklar
sv_SESwedish