A mindful adventure – en yttre och inre resa runt jorden

Släppa taget, sälja allt lämna allt. Ologiskt, märkligt samtidigt kom det till en punkt då det inte gick att hålla tillbaka det som växte till en stark dröm. Kan jag, är det möjligt? Hade läst allt om career breaks på nätet (borde skrivas bättre saker haha) Tvivlat och ältat till tusen. Men som någon klok sa, utveckling sker alltid långt utanför komfortzonen.

Äventyret, ibland måste vi ge oss ut på det för att ta nästa steg i vår inre resa. Det är på något sätt som att upproret är nödvändigt för genombrottet som Joseph Campbell säger i A heroes Journey. Med 20 bilder och 20 sekunder per bild skildras den yttre resan men den inre. Pecha Kucha Göteborg på Park Lane. Ett äventyr bara påbörjat, samtidigt större än drömmen. A Mindful Adventure

Inga fler artiklar
sv_SESwedish