En dag förra året kollade vi på varandra jag och Benjamin, det vore en dröm att ha en podd. Prata om personlig utveckling, om synvinklar på ledarskap och gräva djupare i den så kallade gråzonen. En holistisk approach till ett modern liv. Ta in visdom och forskning tillsammans med en rejäl dos mod.

Året tog slut och ett nytt började. Olika namn var på tapeten och den ena detaljen efter den andra tog all tid tills den mesta av energin till projektet och drömmen var borta. När namnet Våga mera tog form insåg vi att det var mod och tvivel som höll själva våga mera tillbaka.

Där när rädslan kom in i ljuset. Vi erkände, garvade åt det hela att våga mera inte vågade. Tog oss en shot med Benjamins hemmapressade ingefära och bestämde oss. Nu kör vi.

Hoppas du får lika mycket inspiration som oss av podden och tveka inte på att höra av dig med tanker, frågor eller funderingar!

Inga fler artiklar
sv_SESwedish