Äntligen släpps första boken i serien utveckla din spiritualitet. Micael har skrivit om sin resa och att utveckla spirituellt entreprenörskap! Lansering sker i Stokholm i Mars

Författar introduktion:
Micael Wigerud är ingenjören som flyttade till Himalaya. Storbolagskarriären i Göteborg hade tagit full fart när hjärtat viskade i en helt annan riktning. Efter många år på de karga bergssluttningarna, med tusentals utbildnings- och meditationstimmar, kom budskapet tydligt att återvända till affärsvärlden. Där behöver positiv förändring och nya tankebanor ta form. Idag är han vd för teknikkonsultbolaget NSC Sweden Consulting, yogalärare och ledarskapscoach för Volition Studios AB. Han har kontor i både Sverige och Indien. Verkar för att föra samman den djupa visdomen och entreprenörsanda från öst med västerländsk organisation och affärsmentalitet. Han driver podden Våga Mera, Sverige största podd om mod. Om att våga drömma stort och leva livet levande.