Datum 7-20 November, 2022

Ett unikt tillfälle till ett oförglömligt livsäventyr och unik utbildning i personligt ledarskap. Res tillsammans med oss till Himalaya, Gangnes och yogans huvudstad, November 2022. Vi besöker fantastiska platser, träffa lärare från Indien och hela världen samt deltar på Sattva Summit Festivalen. Välkommen till en yttre resa och ett inre äventyr till transformerande upplevelser, möten och platser!

Day 0 – Take off
Day 1 – Hello New Dehli
Day 2 – Agra & Taj Mahal
Day 3 – Rishiskesh
Day 4 – Sattva Summit, world leading conscious festival
Vi har Entré till samtliga klasser, workshops och föreläsningar, fullpension med mat och logi ingår under hela festivalen.
Day 11 – Integration day
Day 12 – Adventure / Explore, Temple visit, Soluppgång över Himalaya
Day 13 – Adventure / Explore
Day 14 – Delhi airport

Sattva Summit, en världsunik yogafestival på en helt unik plats i Himalaya. Ingår boende och transporter under hela vistelsen samt full support och guidning under hela resan. Var med på klasser, workshops, lär tekniker och visdom från många av världens främsta lärare.

Tillkommer gör flygresa tur och retur Sverige som ej ingår och bokas på egen hand. Rekommenderar Finnair för dem som vill flyga tillsammans, ut 6e november och åter till Sverige 21 nov. Micael flyger denna flight från Göteborg.

Pris: 34 900 kr
Meddela adress om önskar fakturering
(företag faktureras + moms), underlag för friskvård eller annat.

Under de senaste 5 åren har Micael varit på en livstransformerande resa runt om i världen. Han har djupdykt i personlig utveckling med Indien som universitet. Nu vill han dela med sig av de platser, tekniker och människor som har betytt mest. Detta blir ett personligt och garanterat utvecklande tillfälle som kommer att utmana och inspirera. I glädjens och expansionens tecken kommer få hem oberörda från en sådan här unik möjlighet. En modern pilgrimsresa helt enkelt.

Förberedande Livestream session, och meditationskurs ingår, om du önskar ha teknik på plats innan resan.

Tack till alla er som frågat och undrat när ska ni arrangera en resa och utbildning till denna vackra, mytomspunna plats,

Pm oss på insta eller hojta om vill med maillistan och inte missa detaljerna. Och hör av dig med frågor eller funderingar ✨🏔

Anmäl ditt intresse redan idag

    sv_SESwedish