Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $key in /customers/1/d/0/volitionstudios.se/httpd.www/wp-content/plugins/white-label-cms/includes/Functions.php on line 17 Volitionsteamet – Volition Studios
Det spelar ingen roll om du är yogi, ingenjör, vaktmästare, sjuksköterska, bartender eller matematiker, vårt team kommer att arbeta med dig för att identifiera luckor och fokusera på ditt liv och ditt företag. Vårt mål är att gå i riktning mot glädje, lätthet och din fulla potential genom att gå in i autentiskt ledarskap
“Genom att förändra oss själva kan vi förändra världen”

Micael Wigerud

Micael är grundare och VD för Volition Studios. Han är en äkta lärare som har lärt sig att förändra och hjälpa till att höja individer och företagsorganisationer. Han erbjuder visdomssamtal och meditationssessioner på företagskontor, i yogastudior, universitet och inom sport. Han erbjuder också 1: 1 privata sessioner på begäran. Det spelar ingen roll om du träffar honom på yogamatta, skidbacken eller i styrelserummet, han kommer att vägleda, initiera och hjälpa till att omvandla din träning med fördjupningar och träningar som kommer att förändra ditt liv.

Med erfarenhet från stora globala samarbeten och som entreprenör från en ung ålder ger han entusiasm, unik kreativ lösning och äventyr till varje interaktion. Med en bakgrund inom teknik har han lärt sig att blanda kritiskt och kreativt för att bedöma innehåll och hjälpa till att översätta din vision till en tillgänglig och effektfull närvaro. Kombinera detta med att vara en Sattva yogalärare utbildad i Himalaya Micael själv uttrycka det som “Genom att förändra oss själva kan vi förändra världen”

+46706702958
micael@volitionstudios.se

“Låt oss börja idag, ett andetag och steg i taget.”

Jeanette Ryujin

Jeanette är en ledare av sitt hjärta. Hon vet att hinder är dolda möjligheter att växa. Ibland innebär det mod att gå igenom obehaget även när du inte kan se destinationen.

Är det du söker möjligt? Är du villig? Vid någon tidpunkt under våra liv kommer vi till den plats där du antingen anpassar dig och växer eller stannar i den komfort vi känner. Om du är här vill du ändra. Med Volition vill hon hjälpa dig att uppnå den orealiserade drömmen, möta hindren eller hitta friheten eller glädjen i ditt liv. Som chef blandar sjuksköterska och Sattva-utbildad yogainstruktör Jeanette den gamla läran om yoga med vetenskapen om modern omvårdnad. Förvandla stressangst och smärta till visdom, fred och hälsa. Hon är en transformativ healer och coach.

Om du är inom vården och känner dig överväldigad eller utbränd, gå med oss ​​för att lära dig heliga yoga-andningstekniker för att lugna och läka ditt nervsystem. Lär dig vad egenvård egentligen betyder och hur du lär dina kunder enkla och avkopplande andningstekniker. Gå ut ur ditt eget väntrum. Tiden är inne. Låt oss börja idag, ett andetag och steg i taget.

jeanette@volitionstudios.se

sv_SESwedish