Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $key in /customers/1/d/0/volitionstudios.se/httpd.www/wp-content/plugins/white-label-cms/includes/Functions.php on line 17 Tjänster – Volition Studios

Volition Studios erbjuder

Meditationskurser

1. Introduktion till meditation

Lär dig att meditera och principerna och fördelarna med att lägga till en meditationspraxis i ditt liv.

2. Sattva Meditation Initiation

Sattva-meditation är en kraftfull och transformativ teknik som utvecklats av Himalaya vid meditationskällan. Baserat på forntida yoga-vedantiska traditioner innehåller den metoder som har använts i tusentals år och är mer relevanta än någonsin för moderna sinnen. När du är redo att ta nästa steg i din meditationsresa. En livslång meditationsövning.

Intresserad Kontakta Oss

1:1 Privata sessioner

Personlig 1: 1-session skapas för transformationell tillväxt. Oavsett om det handlar om att ändra mönster, använda stress, stärka äkta ledarskap. Öka medvetandet eller inre läkning varje session börjar med dig och därifrån tillsammans skapar du en resa. Tillgängligt online och IRL

Dessa privata sessioner är speciellt skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Allt utformat för att frigöra allt som kan hålla dig tillbaka från att vara dig helt. Självbehärskning börjar med ett första medvetet beslut att göra dig till en prioritet.

Intresserad Kontakta Oss

Yoga

Volition delar yoga online och i olika miljöer och samarbeten.
Upplev kraften i Himalayas andningsarbete och Kriya att radikalt förskjuta, balansera och liva upp hela kroppens energisystem. Stor effekt för att flytta och uppgradera ditt system.

1. Online Yoga med volition, söndagar på Facebook Live (Volitionssida)
2. Sommarschema på Björkö Island på det vackra restaurangdäcket BryggYoga
3. Juni / juli övre huslektioner på Gothia Towers Göteborg
4. Nya klasser kommer hela tiden

Intresserad Kontakta Oss

Retreats & Events

Volition Retreats väntar på att Covid-situationen ska stabiliseras. Nästa år är Canaria Islands & India Journey i planeringsfasen.
Förhoppningsvis kan slutet av sommaren en reträtt i Sverige hända. Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna och informationen

Intresserad Kontakta Oss

rad Kontakta Oss[/button]–

Företagstjänster

Ett av de viktigaste stegen man kan ta i dessa tider är att ta medvetna samtal och tekniker in i verksamheten. Vi ser världsledande teknikföretag vägleda vägen och göra meditation och mindfulness till en hög prioritering. Inte bara för välbefinnande och personlig tillväxt utan också för kunderna och organisationernas resultat.

.

.

Tala inför publik

Servant Leadership – frigör potentialen i din Agile organisation
Inre effektivitet – ren kodning för inre effektivitet

Företagsmeditation

Meditation kan hjälpa ditt team och företag att blomstra. Oavsett om du vill förbättra din arbetsplatskultur, minska stressnivåerna eller öka välbefinnandet Volition har program som kan hjälpa dig att uppnå det genom meditation och medveten träning. Vår verktygslåda kombinerar meditation, andningstekniker och senaste forskningsinsikter kring mindfulness på jobbet.

Workshops

Workshops är ett kraftfullt sätt att få medveten medvetenhet i organisationen. Vi underlättar fysiska och digitala workshops för team och ledningsgrupper

Individuella tillväxtprogram

Design för att stärka och utveckla individen i ett helhetsperspektiv. Går normalt över en 6-månadersperiod

Integrerade ledarskapsprogram, coachning och mentorskap

Boka en 20 minuters gratis konsultation nu

Intresserad Kontakta Oss

sv_SESwedish