Landets ledande funktionsmedicinska doktor Peter Martin och grundare till Funmed gästar det stora avsnittet med niummer 100

Välkomna till ett historiskt avsnitt av Våga Mera Podden – avsnitt 100! Vi har nöjet att välkomna en banbrytande expert inom förebyggande hälsa & sjukvård, Dr. Peter Martin, grundaren av Funmed tillbaka till podden. I detta jubileumsavsnitt tar vi en djupdykning i världen av precisionshälsa – framtidens hälsovård som inte bara revolutionerar hur vi ser på sjukdomar, utan även hur vi uppnår ett starkt och lyckligt liv.

Dr. Peter Martin kommer att dela med sig av sin och teamets omfattande kunskap och erfarenhet kring att minimera risken för sjukdomar genom en holistisk hälsotillvägagångssätt. Vi kommer att utforska kraften i uttalandet: ”Det bästa botemedlet är att inte bli sjuk.” Dr. Martin belyser hur precisionshälsa & funktionsmedicin inte bara är en teori utan nu en beprövad och verifierad praktik. Hur vi kan förstå mer varför vi mår som vi gör. Peter kommer att dela sin vision om hur man kan förebygga hälsoproblem och uppnå ett optimalt liv genom att förstå och agera på kroppens unika signaler och behov. Vi kommer även att diskutera hur denna metod kan integreras i vardagen för att skapa bestående, positiva förändringar.

Missa inte detta spännande och upplysande jubileumsavsnitt!

Mer om Funmed

Våga Mera Podden Instagram och Facebook

Mer lyssning på populära avsnittet Optimal Hälsa avsnitt 52 med Peter Martin & Funmed

https://open.spotify.com/episode/0E4Hm8LiFTasCrgszekIYa?si=37956398b3cb469a

Stort tack till alla som varit med på resan till 100. Ni är bäst <3

Ses i Lurarna

Micael & Benjamin